Mesajul Directorului General

“Scopul nostru este de a fi un accelerator de afaceri pentru clienții și partenerii noștri, sprijinindu-i cu finanțarea proiectelor și dezvoltarea afacerilor lor.”

charlotte_denneryPartenerul financiar al dezvoltarii dumneavoastra

“În mediul economic și tehnologic de astazi care are o evoluție rapidă, care este mai deschis, mai mobil și, de asemenea, mai complex, companiile sunt în căutarea consolidarii competitivitatii și agilitatii lor și să se diferentieze fata de alti competitori. Pentru a realiza acest lucru, au nevoie de un partener financiar pentru a le ajuta afacerea să se dezvolte într-un mod durabil și să devină unul dintre actorii-cheie de pe piețele lor.

In acest scop BNP Paribas Leasing Solutions, unul dintre liderii europeni în solutii de finantare pentru echipamente profesionale, a construit relatii pe termen lung, bazate pe încredere reciprocă, atat cu clientii cat si cu partenerii sai. Noi aducem toată expertiza noastră ca să le sprijinim cresterea afacerilor prin finanțarea proiectelor lor. Această promisiune de valoare se bazează pe cinci angajamente care stau la baza abordării noastre: expertiza, simplitate, promptitudine, inovație și responsabilitate. Împreună, ele reprezintă atât un principiu pentru acțiunile fiecăruia dintre noi cat și o responsabilitate care ne angajează în mod colectiv.

Astfel, dincolo de soluțiile de finanțare pe care le oferim, dorim sa devenim un partener special în dezvoltarea dumneavoastra. Toți experții noștri au cunoștințe vaste despre domeniile dumneavoastră de activitate, inteleg provocările afacerii dumneavoastra și sunt capabili să anticipeze tendințele majore de pe piata. Ei s-au angajat să va sprijine proiectele și să va ofere soluții simple în scopul de a vă oferi garanția de agilitate și de eficienta. În mod similar, inovatia este esențială pentru abordarea BNP Paribas Leasing Solutions, deoarece dorim să ne aducem aportul prin produse inovative la evoluția pe care afacerea dumneavoastra o va inregistra. Angajati in finanțarea economiei reale, veghem în mod constant asupra intereselor clienților și partenerilor noștri, intr-un mod etic și responsabil.

În activitatea lor, toți angajații noștri sunt ambasadorii acestor angajamente și vor fi la dispozitia dumneavoastra pentru a va ajuta in dezvoltarea afacerii “.

CHARLOTTE DENNERY, DIRECTOR GENERAL BNP PARIBAS LEASING SOLUTIONS

Cele 5 angajamente ale noastre

    • Expertiza
    • Simplitate
    • Promptitudine
    • Inovatie
    • Responsabilitate

Comitetul Executiv